Frivillig fredag

indsendt 24. sep. 2013 07.20 af Inger Thiersen   [ opdateret 24. sep. 2013 13.04 ]
Gentofte Forældreforening er med i Frivillig Fredag

Som optakt til Gentoftenatten:
fredag den 27. september 2013 kl. 15-19
Parkeringspladsen ved Hovedbiblioteket i Hellerup, Ahlmanns Allé 6.

Kom og mød os på standen
Har du interesse i børn med særlige behov – som kom og få en snak, vi er en lokal forældreforening, der skaber netværk og hjælper forældre til børn med bl.a. autismespekteret & ADHD.

Du vil kunne kende vores stand på, at den er pyntet med bamser – og gå efter duften af vafler fra vaffeljern. Kom forbi med familien og få en snak - og sig det til alle forældrene i børnehaven og klassen!!

På pladsen vil også være aktiviteter hos de andre foreninger, loppemarked, konkurrencer og andet sjovt for familien og nye frivillige. Du kan her se om sidste års Frivillig Fredag.

Desuden vil du kunne se foreningens plakat udstillet i butik ABC, på Rådhusvej 3 i Charlottenlund, der har tilbudt foreningen ”Vindue for en Forening”.

Vindue for en forening er en måde at samle forskellige aktører i lokalsamfundet. Projektet går ud på at frivillige foreninger får stillet et udstillingsvindue i en butik eller virksomhed til rådighed til at lave en udstilling om foreningen og foreningens arbejde.

Gentofte Forældreforening
Gentofte Forældreforening er en sammenslutning af forældre til børn med psykiske og fysiske handicaps i Gentofte kommune, og foreningen har til formål at gøre det lettere at være forældre til børn med særlige behov.
Den primære aktivitet er i netværksgruppen indenfor for Autismespekteret & ADHD.

Dette gør foreningen bl.a. ved at hjælpe medlemmerne til
  • at formidle kontakt mellem forældre til børn med særlige behov
  • at videreformidle informationer fra Gentofte Kommune
  • at udveksle erfaringer omkring børnehave/skole/GFO/klubtilbud
  • at drage nytte af andre forældres erfaringer og lade egne erfaringer komme andre til gode.
ĉ
Inger Thiersen,