Kommunalvalg 2013 og ADHD - Invitation til ÅBENT BESTYRELSESMØDE på mandag 21/10

indsendt 15. okt. 2013 05.54 af Kathia Schierning

ADHD Foreningen arbejder hårdt på at gøre ADHD til et tema ved kommunal-valget den 19. november. Den nye nationale handleplan for ADHD er en guldgrube af viden og den skal bruges. For at sikre det skal vi påvirke politikerne.

Vi er i gang med at engagere dem: Se vores site på http://adhd.dk/lokalafdelinger/storkoebenhavn/valg-i-storkoebenhavn-og-bornholm-2013

Men vi skal have fat i endnu flere og derfor har vi brug for din hjælp :-)

Vedlagt er en invitation til et åbent bestyrelsesmøde på mandag. Deltagelse er mulig ved at møde op eller via SKYPE. På mødet bliver du klædt på til at tale ADHD sagen overfor politikerne. Og husk: Vi har et helt hold bag os.

I kan hjælpe mig STORT ved at videresende i jeres netværk. Alle er velkomne. Man behøver ikke være medlem!

Jeg vil meget gerne have en mail, hvis du vil deltage - især, hvis du møder op, for så skal vi sørge for at der er lidt at spise til alle.

Jeg glæder mig til at se rigtig mange :-)

Varme hilsner

Anders Dinsen