Møde 2. oktober kl. 20 - Succes i hverdagen

indsendt 23. sep. 2012 02.17 af Forældreforening Gentofte
Ved dette netværksmøde er der oplæg af Johan Banach, Direkte Assistance. Han har mange års erfaring i arbejdet med børn og unge med særlige behov, herunder ASF, ADHD, EUP, mental retardering og andre gennemgribende udviklingsforstyrrelser. Dette har typisk været med 1 til 1 samt vejledning af pårørende.

Han vil i sit oplæg beskrive et projekt som skal kunne tilbyde en direkte assistance til forældre med børn indenfor autisme og ADHD. En assistance der skal kunne trækkes på, mens familien afventer en egentlig hjælp fra kommunen. Formålet er at pårørende oplever større succes i dagligdagen med henblik på forståelse af deres barn, samt det at barnet føler større anerkendelse/bekræftelse.

Johan Banach har erfaring med et lignende projekt, hvor han giver rådgivning til Københavns Politi. Tanken er at udgifterne til rådgivningen skal søges via fonde.
ĉ
23. sep. 2012 02.17