Møde for bedsteforældre og anden familie 7. juni kl. 20

indsendt 25. maj 2011 11.44 af Forældreforening Gentofte   [ opdateret 25. maj 2011 11.46 ]
Ved dette netværksmøde vil der være et oplæg af familiekonsulent Anne Marie Kristensen om oplevelser ved at have et barnebarn med diagnose. Anne Marie har selv et barnebarn på nu 16 år med en blandingsdiagnose (ADHD og autisme). Hun vil desuden fortælle om de erfaringer hun har gjort sig ved at arbejde med specialpædagogik i mange år.
Anne Marie arbejder som familiekonsulent i Solrød kommune, og en af hendes mange opgaver er, at vejlede og støtte familier, som har et barn med en diagnose f.eks. ADHD og autismespektrum forstyrrelser.
Inviter din mor, far, svigermor eller svigerfar til en aften, hvor de sammen med andre ligesindede kan diskutere, hvordan de bedst støtter Jer som forældre og jeres barn – og de andre søskende. Medlemmer/forældre er naturligvis også meget velkomne.
25. maj 2011 11.46