Netværksmøde 5. februar om hjælp mod stress eller søvnløsned gennem åndedræt

indsendt 18. jan. 2013 04.49 af Inger Thiersen   [ opdateret 18. jan. 2013 04.51 ]
Gentofte Forældreforening afholder næste netværksmøde tirsdag den 5. februar 2013 kl. 20 i frivilligcenter på Smakkegårdsvej 71.

Ved dette netværksmøde er der oplæg af Pia Kornval, Flow i Livet
Kom og hør hvordan du gennem åndedrættet og nanoplastre kan harmonisere og stabilisere din krop og psyke.
Børn med Autismespektrumforstyrrelser eller ADHD har ofte en stor uro i kroppen. Årsagen til at mange – også børn med diagnoser – lider af stress, søvnproblemer og smerter i kroppen, skyldes ubalancer i nerve- og hormonsystem. Ved foredraget kan du få indsigt i måder at få ro i kroppen, teknikker som er simple redskaber og lige ved hånden – du kan behandle dig selv og dine børn..... selvfølgelig under kyndig og venlig vejledning.

Da der er ekstern foredragsholder vil vi gerne have tilmelding på gentofte.foraeldreforening@gmail.com. Medlemskab af foreningen er pt. gratis, og fås på www.gentofteforaeldreforening.dk eller på mødet.
Husk småpenge til betaling af kaffe mv. Mødet forventes at vare 2-3 timer.

Brug gerne vedlagte invitation til opslag på arbejdsplads, skoler eller lignende.

ĉ
Inger Thiersen,