Netværksmøde i juni flyttet til 12. juni

indsendt 3. jun. 2012 12.23 af Inger Thiersen

Sidste møde inden sommerferien handler om det vi ser frem til (eller måske frygter) - nemlig sommerferien.

Mødet afholdes tirsdag den 12. juni kl. 20 i frivilligCenter på Smakkegårdsvej 77.

Hvordan får vi en god ferie for børn der trænger til forudsigelighed og struktur - lad os dele erfaringer med hvordan vi forbereder en rejse, eller skaber system i en ferietid.

Kom med dine bedste tips - eller kom og hør hvad andre gør.

Som altid er der behov for at dele erfaringer om stort og småt, og sammen grine eller bande over de mange udfordringer.

Netværksmøde i Gentofte Forældreforening plejer at være den første tirsdag i måneden. I år er det grundlovsdag, hvorfor vi har rykket mødet en uge.

OBS - husk for de som skal deltage i Aktiv sommer - man kan få en støtteperson med, hvis der er behov for det.

Mvh Inger Thiersen
Bestyrelsesmedlem