Netværksmøde om visitation den 4. maj kl. 19

indsendt 22. apr. 2010 14.18 af Forældreforening Gentofte   [ opdateret 22. apr. 2010 23.55 af Suzanne Giehm ]

Tre ledende fagpersoner fra Gentofte Kommune holder indlæg om visitation til speciel undervisning, børneterapien og de inkluderende tilbud, samt støttepædagogtimer
Visitation - hvad er det egentlig - og hvordan fungerer det i Gentofte Kommune indenfor specialundervisning, inkluderende tilbud og ved tildeling af støttetimer ?
De fleste mennesker forbinder visitation med politi eller toldvæsen - men ordet benyttes også til en individuel vurdering af de særlige behov vores børn har – og de tilbud der gives.
Kommunens førende på området Svend Bræstrup, Maj-Britt Skjøth & Helle Mazanti er oplægholdere på Gentofte Forældreforenings månedlige netværksmøde. Mødet afholdes tirsdag den 4. maj kl. 19 på Café Apoteket.

Se nærmere i vedlagte invitation.
22. apr. 2010 14.20