Netværksmøde tirsdag 1. maj 2012 om medicin

indsendt 15. apr. 2012 03.21 af Inger Thiersen   [ opdateret 23. apr. 2012 01.35 ]
På næste netværksmøde den 1. maj kl. 20.00 vil der være et oplæg om medicin, som har været efterspurgt efter den store succes med et tilsvarende møde sidste år.
Overlæge Katrine Pagsberg, BUC Bispebjerg vil komme med oplæg om bl.a. følgende emner:
  •  Behandling af børn med psykofarmaka i børne- og ungdomspsykiatrien
  •  Midler til behandling af ADHD, angst, tvangssymptomer, depression, søvnproblemer og psykose
  •  Hvordan virker medicinen, bivirkningerne, sikkerhed og varighed af behandlingen
Der er tale om et oplæg med vægt på spørgsmål og deltagelse og fælles drøftelse.

Da der er ekstern foredragsholder vil vi gerne have tilmelding på gentofte.foraeldreforening@gmail.com. Medlemskab af foreningen er pt. gratis, og fås på www.gentofteforaeldreforening.dk eller på mødet.
Inger Thiersen,
23. apr. 2012 01.32