Netværksmøde tirsdag den 6. marts kl. 20

indsendt 5. mar. 2012 00.37 af Forældreforening Gentofte   [ opdateret 5. mar. 2012 00.38 ]
Som altid er der netværksmøde den FØRSTE tirsdag i måneden i Frivilligcenteret, Smakkegårdsvej 71 kl. 20-23.

I februar havde vi et godt møde om skolevalg, og flere efterspurgte tid til at udveksle erfaringer med andre ligesindede.
Medbring gerne DINE spørgsmål og erfaringer. Det bliver en uformel aften, hvor vi kan udveksle erfaringer i grupper med udgangspunkt i emner, som er vigtige for deltagerne. Husk småpenge til betaling af kaffe mv.
Mødet forventes at vare 2-3 timer – kom og vær med, så længe du kan.

Tilmelding ikke nødvendig, men kræver medlemskab af Gentofte Forældreforening. Medlemskab af foreningen er pt. gratis, og fås på www.gentofteforaeldreforening.dk eller på mødet.