Workshop i Medieret Læringserfaring og FIE

indsendt 18. jan. 2016 14.07 af Forældreforening Gentofte
En forældre har anbefalet denne workshop. 
Er du interesseret i at høre noget om Reuven Feueresteins arbejde og lære at bruge Medieret Læringserfaring i din dagligdag? Beskæftiger du dig professionelt med børn og unge? Er du far eller mor til et barn, der kæmper? Uanset om barnet er 2 eller 12, har en diagnose eller ej, så vil du få redskaber og gode ideer til, hvordan du kan hjælpe dit barn med Feuersteis Medieret Læringserfaring.

Medieret læringserfaring handler om kvaliteten af samspillet mellem “mediatoren” og barnet og bruges i forhold til alle aldersgrupper og udviklingsniveauer. Metoden benytter mange forskellige materialer til at udvikle barnets kognitive evner, der skal til for at lære. På den måde er Medieret læring et virkningsfuldt værktøj for bl.a. forældre.

Kurset giver dig ikke blot et grundlæggende kendskab til Feuersteins teorier og metode, du får også den flotte arbejdsbog med masser af inspiration og ideer til at arbejde videre med dit barn derhjemme.Træner er Kirsten Korning, som er bachelor i Uddannelsesvidenskab og studerer pæd. psyk på Århus Universitet. Kirsten har arbejdet med Feuersteins metode siden 2008 og har medieret mange - både børn og voksne - og ikke mindst hendes egen datter, som på 5 år gik fra en diagnose som svært retarderet uden potentioale til i dag at ligge blot 9 points under normalområdet.

Kurserne afholdes:

på Gentofte Hotel den 30. januar 2016 fra kl. 09.00 til kl. 16.00

på Comwell Aarhus den 27. februar 2016 fra kl. 09.00 til kl. 16.00

på Comwell Aalborg den 19. marts fra kl. 09.00 til kl. 16.00


Pris pr. deltager inkl. forplejning og håndbog, kr. 1550,- 
Comments